Kinderwinkels Breda

19 september 2018

De leukste winkels voor jou en je kids

Categorie

‘Mama, mag ik even kijken bij het speelgoed?’ Tijdens een dag winkelen met kinderen, ontkom je er niet aan om ook kinderwinkels te bezoeken. Daarom verzamelden we een aantal leuke shopadresjes voor jou en je kids.

Grand Theatre Boekhandel

Boeken saai? Niet bij Grand Theatre! Deze boekhandel zit in een mooi monumentaal pand midden in Breda. Er is een groot aanbod aan kinderboeken te vinden, maar de volwassenen worden niet overgeslagen. Groot pluspunt: er is een speelhoek voor de kleintjes.

Van Coothplein 17b

Grand Theatre Boekhandel

 

Kinderboekentuin

In deze sfeervolle en hippe winkel vind je honderden boeken voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Ook vinden hier vaak verschillende activiteiten in het teken van boeken plaats en kan je er lekker tot rust komen in een van de leeshoeken.

Speelhuislaan 80

Kinderboekentuin

 

De Spellenwinkel

Ken je ze nog? De bordspellen van toen? Deze winkel is dé specialist op het gebied van alle bord- en kaartspellen, breinbrekers en puzzels. Ben je op zoek naar een (ouderwets) spelletje? Dan slaag je hier zonder twijfel.

Speelhuislaan 68B

De Spellenwinkel

 

Kinderwinkel Dot en Julot

Heb je een cadeautje voor een babyshower of verjaardag nodig? Of zijn er kinderen toe aan een nieuwe garderobe? Dan is Dot en Julot iets voor jou. Met een grote collectie aan kado’s en kinderkleding is hier genoeg voor iedereen.

Veemarktstraat 63

Dot en Julot