Interieurwinkels Breda

19 september 2018

Shop je interieur!

Categorie

Heb jij net je droomhuis gevonden of ben je gewoon toe aan een vernieuwd interieur? Breda biedt een overvloed aan interieur & lifestyle stores. Speciaal voor jou hebben wij vijf leuke winkels op een rijtje gezet.

De Toren Interieurs

Op zo’n 2.000 vierkante meter staan de mooiste interieurinrichtingen uitgestald. Van strak tot antiek en semi-moderne meubelen. Het assortiment is zo uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om hier niet te slagen. Of je nou een bank nodig hebt, kunst, kleden, verlichting of juist een dressoir: je komt het hier allemaal tegen.

Torenstraat 27-29

De Toren Interieurs

 

Inhuis Interieurs

Een interieurwinkel waar je als liefhebber van unieke, klassieke en eigentijdse interieurs zeker op je plek bent. Inhuis Interieurs biedt unieke meubels, verlichting en accessoires. Bang dat het niet bij jou thuis staat? Inhuis geeft je de mogelijkheid om een inrichting te creëren op maat. Weinig tijd? Op de webshop is ook een groot assortiment te vinden.

Veemarktstraat 62-64

InHuis Interieurs 

MOSS

Van woonartikelen, tot bloemen en planten: bij MOSS vind je het allemaal. De producten zijn veelal gemaakt van stoere en natuurlijke materialen met een eigen verhaal. Daarnaast worden er ook interieurartikelen van bekende en minder bekende merken verkocht. De producten zijn met liefde uitgezocht en dat zie je terug in de winkel.

Ginnekenweg 39

MOSS

 

RAW Interiors

RAW heeft twee locaties in Breda: een showroom met ontwerpstudio en RAW Next, een winkel die een verjongde lijn aan meubels en accessoires biedt. RAW presenteert in zijn showroom tijdloze meubelen, die goed gecombineerd overal tot zijn recht komen. In zijn ontwerpstudio kunt u ontwerpen laten maken van je interieur én tuin.

RAW Interiors: Graaf Hendrik III Plein 21-23,
RAW NEXT: Wilhelminastraat 38

Raw Interiors

 

INDUSTRIALZ

Ruw staal, massief hout, beton, lak en olie vormen de basisingrediënten van INDUSTRIALZ. Een winkel met werkplaats waar je terecht kunt voor op maat gemaakte industriële meubels. Ook kun je hier een grote verscheidenheid aan lampen en stoelen vinden.

Terheijdenstraat 3-C

Industrialz