Tweedehands Breda

19 september 2018

Verantwoord winkelen in Breda: 5 x tweedehands

Categorie

Mooie spullen willen we allemaal, maar waarom zou je iets nieuw aanschaffen als er genoeg winkels zijn die verschillende producten een tweede, derde of misschien zelfs vierde kans geven? Daarom hebben we een aantal vintage- en kringloopwinkels in Breda voor je op een rijtje gezet.

Opnieuw

Ben jij een fan van merkkleding? Dan ben je bij Opnieuw aan de Ginnekenweg aan het juiste adres. Opnieuw is een winkel vol ‘tweedekans’ kleding, schoenen en accessoires van de mooiste merken. Wil je zelf merkkleding verkopen? Dan kun je deze hier ook inleveren.

Ginnekenweg 80

Opnieuw

 

Vindingrijk

Boeken nodig? Of juist speelgoed? of toch liever platen? Bij Vindingrijk is het bijna onmogelijk om met lege handen te vertrekken. Je vindt hier bijna alles en elke dag komen er weer nieuwe artikelen bij. Heb je weinig tijd om langs te gaan? Dan kun je de tweedehands spullen ook shoppen op de webshop.

Riethil 6 – 10

Vindingrijk

 

Stilleven

Een winkel, lunchroom en houtwerkplaats in één: bij Stilleven heeft het allemaal. Regelmatig gaan de medewerkers op reis, op zoek naar antiek en brocante: spullen met een verhaal. In de winkel vind je dan ook voornamelijk antiek en brocante uit België, Frankrijk en Engeland. Ben je juist op zoek naar meubels op maat? Neem dan zeker een kijkje in de houtwerkplaats!

Ginnekenweg 26

Stilleven

 

Easy Kringloop

Met jouw aankoop bijdragen aan het goede doel. Bij Easy Kringloop kan het. Deze (online) kringloopwinkel is onderdeel van de Jongeren Stichting Easy Pawn, dus de opbrengsten gaan hierheen. Op deze manier wordt er gezorgd voor onderdak en andere hulp voor jongeren. Van meubels tot decoratie en van naai- en typmachines tot lampen: je vindt het allemaal in deze winkel.

Spinveld 25

Easy Kringloop

 

Vintage Vedette

Vintage, bohemian & urban jungle treasures. Dit is hoe de eigenaresse van Vintage Vedette, Stephanie, haar collectie omschrijft. In 2013 richtte ze de (online) winkel op vanuit de liefde voor vintage kleding, meubels en woonaccessoires. Nog steeds gaat ze elke week op pad om persoonlijk de leukste items te selecteren bij kleine aanbieders, op marktjes en in het buitenland.

Teteringsedijk 89-G (alleen op afspraak)