Yoga Breda

20 september 2018

Tot rust komen in Breda: 5 yoga en meditatie plekken

Categorie

Wil je graag een momentje voor jezelf? Even wat ontspanning en rust? Onthaasten van het dagelijks leven? Yoga, meditatie of een heerlijke massage kunnen hier heel goed bij helpen. We geven je vijf tips voor fijne wellnesscentra in Breda. Zo blijf je ook tijdens alle drukte van het dagelijks leven in balans.

Yoga Atelier

Bij het Yoga Atelier kun je terecht voor een yoga, ontspanningsmassages en creatieve workshops. Er wordt gewerkt met Lu Jong yoga, een Tibetaanse, meditatieve en helende vorm van yoga. Daarnaast kun je ook kiezen voor Hatha-yoga, die meer de lichamelijke kant van yoga benadert. Voor een massage of creatieve workshop kan je hier ook terecht.

Saksen Weimarlaan 8

Zuiderlicht

Bij Zuiderlicht vind je verschillende activiteiten, aangeboden door een groot team professionals. Wil je een consult in healing of hypnotherapie? Of juist een cursus mindfulness, yoga of meditatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ook als je geïnteresseerd bent in een opleiding, is Zuiderlicht een goede plek.

Kloosterlaan 138a

Yoga Puur Breda

Kleinschalig en persoonlijk. Yoga Puur Breda is een oase van rust, vol persoonlijke aandacht. Je kunt kiezen voor Hatha Yoga, waarbij je een balans in lichaam en geest vindt, Yin Yoga, waarbij de focus ligt op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten en Yoga Nidra, een meditatie-oefening. Zenmodus gegarandeerd.

Mauritsstraat 12

Yoga Studio Breda

Bij Yoga Studio Breda worden de yogalessen volgens de Iyengar methode gegeven, waarbij houdingen en ademhaling centraal staan. Er zijn verschillende lessen, afhankelijk van je niveau. Speciaal voor kinderen wordt bij Yoga Studio ook kinderyoga gegeven. Op deze manier raakt een kind op een speelse manier vertrouwd met yoga. Met het hele gezin genieten van de ontspannen sfeer bij Yoga Studio Breda dus.

Ginnekenweg 189

SenseCity

In het hart van Breda vind je een oase van rust: SenseCity. Aangename geuren, rustgevende kleuren, feel good hapjes en drankjes en kalmerend geluid op de achtergrond. Het hele centrum is zo ingericht dat jij helemaal kunt onthaasten van de dagelijkse hectiek. Floaten, massages, mindfulness, pilates en yoga: alle facetten zijn aanwezig om ultiem te ontspannen.

Ginnekenweg 11 – 13