3 april 2020

Breda Koop Lokaal

Categorie

Breda. Wij doen dit samen.

Langzaam maar zeker gaat alles weer van ‘t slot. De meeste winkels zijn weer open en ook bij onze horecabedrijven ben je vanaf 1 juni weer van harte welkom.

Dat wil niet zeggen dat onze lokale ondernemers nu uit de zorgen zijn. Integendeel. De 1,5 meter regel zorgt voor veel beperkingen en onze ondernemers hebben jou nog steeds keihard nodig.
Dus laat je Bredase hart kloppen en blijf lokaal kopen. Haal het om de hoek, dichtbij. Zo slepen we onze ondernemers er samen doorheen.

Bredase webshops

Misschien wil of kun je er zelf nog niet op uit. Weet dan dat ook veel van onze lokale ondernemers een eigen webshop hebben. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. Zo koop je lokaal, vanuit thuis.

 


Heb je zelf een bedrijf waarmee je in deze lijst wil? Meld dan je gegevens bij marketing@bredamarketing.nl.
In deze lijst nemen wij alleen Bredase bedrijven op, dus geen landelijke ketens. 

Horeca vanaf 1 juni

Veel horeca-ondernemers bedachten de afgelopen maanden creatieve oplossingen om jou toch te kunnen laten genieten van een driegangendiner, bierpakket of verse pasta. Nu bereiden ze zich voor op een nieuwe uitdaging: vanaf maandag 1 juni open gaan met voldoende ruimte voor ieders veiligheid.
Daarbij gelden in ieder geval de volgende regels:

  • een bezoek aan een restaurant of café kan alleen op reservering. Dat kan bij voorbeeld via www.bredagaatopen.nl,
  • voor een terras hoef je niet te reserveren. Het spreekt voor zich dat het niet de bedoeling is dat je naast het terras gaat staan wachten tot er een tafel vrij komt.
  • je mag met twee personen aan één tafel als je niet uit hetzelfde huishouden komt. Voor gezinsleden geldt er geen maximum per tafel.
  • je volgt natuurlijk altijd de aanwijzingen op van het personeel

Wil je weten of jouw favoriete restaurant nog steeds aan afhalen of  thuisbezorgen doet? Kijk dan op de eigen website of social media.

 

Even terugblikken: Moederdag 2020

Dankzij onze lokale ondernemers werd Moederdag voor drie Bredase moeders een onvergetelijke dag. Zij kregen een liefdevolle videoboodschap op groot scherm van hun kinderen. Ze kregen er ook nog een prachtig boeket bloemen en een rijk gevulde goodiebag bij, met liefde gevuld door onze lokale ondernemers.

 

Moederdag in #Breda

Wat een bijzondere Moederdag 2020 ❤️❤️.Vandaag verrasten we, namens onze lokale ondernemers, drie Bredase moeders met een liefdevolle videoboodschap van hun kinderen. Ze kregen er ook nog een mooie, goed gevulde goodiebag bij. Uiteraard met liefde gevuld door onze lokale ondernemers Marijn Kroese Bloem & Plant by Dennis Kuijlaars, Lin's Lounge & Chocolat Bar, Yvonne Hairdesign, Hemels, Kahuna, Brocks Homeopathie, Brandpunt, Lila the store & Patisserie Nettur. Wat een prachtige dag ❤️! #BredaKoopLokaal #Moederdag #Bredamarketing #Bredabrengthetsamen #breda InBreda

Posted by Welkom in Breda on Sunday, 10 May 2020

 

Een hoofdrol voor onze lokale ondernemers

We maakten een prachtig videodocument met onze Bredase ondernemers in de hoofdrol. Een verhaal over tegenslag en je rug rechten. Over doen waar je van houdt en kansen zien. Over de passie voor het ondernemen en de liefde voor onze stad. Over veerkracht en vertrouwen. Over het lef hebben het leven te leiden dat je lief hebt. Over het hart van Breda dat blijft kloppen,,,

 

#BredaKoopLokaal

Een prachtig videodocument met in de hoofdrol onze Bredase ondernemers ❤. Een verhaal over tegenslag en je rug rechten. Over doen waar je van houdt en kansen zien. Over de passie voor het ondernemen en de liefde voor onze stad. Over veerkracht en vertrouwen. Over het lef hebben het leven te leiden dat je lief hebt. Over het hart van Breda dat blijft kloppen #BredaKoopLokaal #Breda #Trots

Posted by Welkom in Breda on Thursday, 7 May 2020